Recept i super snygga pärmar! 

Jag har precis hittat världens smartaste lösning för er som vill ha koll! Pärmar i massa underbara färger där du till och med kan välja innehåll! Receptkort, blanka sidor, randiga, dagbok och massa annat! Jag själv skulle gärna vilja ha en rosa som kalender, en lila med receptkort och en ljuslila med anteckningar, huuur snyggt är inte det?

Det finns även plastfickor man kan köpa till med pärmen, jag skulle verkligen behöva en plastficka för visitkorten i min pärm, smart lösning va? Det är så roligt när man kan knåpa ihop sin egen pärm som passar en perfekt!

Och självklart har jag även ett erbjudande till er alla mina läsare! Få 20 % rabatt och Fraktfritt! Eftersom butiken är ny så är detta ett lanseringserbjudande, passa på! Gäller till den 10 Mars!

Ange rabattkoden i kassan: LittleDessert20