Ikea kommer alltid med nyheter och det är alltid lika spännande att se vad årets nyheter är. Det är inspirerande och jag blir alltid lika inredningssugen. Tillsammans med hypnotisören Justin Tranz låter IKEA unga par resa i tiden och uppleva sin framtida vardag. Hur häftigt skulle inte det vara att få uppleva? Ja, i alla fall om det är en positiv syn såklart! Jag hoppas att jag ser ett stort badrum och riktigt stora och härliga sovrum med kakelugnar. Gärna i en stor härlig vit villa med två barn, detta återstår att se. Ju fler härliga inrednings produkter jag hittar ju mer längtar jag efter ett eget hus, gärna ett större hus där jag får plats med mitt företag, barn och massa djur.

” I samband med lanseringen av årets IKEA-katalog år 2014 ger IKEA unga par möjligheten att se hur deras framtida vardag i badrummet och sovrummet kan komma att se ut. Efter att först försatts i hypnos, guidas de unga paren av Tranz genom en tidsresa där de ställs inför olika potentiella framtidsscenarier vid varje stopp. Från att uppvakta en 6-årig dotter på födelsedagen, till ett udda möte i badrummet med samma dotters framtida pojkvän, flera år senare.” Oj, tänk om man fick se detta, va spännande, jag vet inte riktigt hur jag skulle reagera, haha! ”Vardagen är spännande! Det är då livet händer och plötsligt förändras, vilket inte bara förändrar våra liv utan även våra hem”, säger Johan Wickmark, global catalogue manager på IKEA. 

Just nu är jag väldigt inne på ljust, vitt och svart. Gärna ljusa färger i sovrum och badrum med det får gärna komma in några svarta detaljer här och där. Så som jag har det nu här hemma har jag även några koppar detaljer vilket fortfarande känns ganska inne. Jag skulle nog vilja blanda lite mer gammalt med super modernt, det är en riktigt tuff mix av prylar tycker jag.

Hur ser nu på ert framtida hem eller bor ni redan nu i ert drömhem? Jag hoppas att hitta det snart!