[ New Collection! ]

Nu har iDeal of Sweden släppt ett nytt samarbete, en riktigt snygg och stilren kollektion i samarbete med influencern Janni Olsson Delér. Fem snygga mobilskal är nu släppta och ja, jag tror nog att alla fem är nya favoriter. Jag gillar de svartvita lite extra! Det matchar verkligen till allt. Jag har mycket svart, vitt, grått i min garderob så varför inte stilrent i svart och vitt eller en färgklick? Jag tar gärna både och så jag kommer aldrig kunna välja vilken modell jag vill köpa.. tufft. Kollektionen är lite Monaco inspirerad så jag tänker på semester när jag spanar lite närmare på skalen, eller vad säger ni? 

Skalen finns till fler olika modeller!

OCH inte nog med det bjuder jag er mina kära läsare på 20% rabatt på hela köpet med rabattkoden IDEY8VIG2 . IN OCH FYNDA! Ni har väl inte missat dom läckra QI laddarna också?

Här har vi hela kollektionen! 

CollektionJannix

Inlägget är i samarbete med iDealofsweden.com .


Vilken tyckte du va snyggast?