Hej å hå hösten! Ännu en ny kategori är skapad i bloggen – ”Jennifer Testar” heter den. Det är jag som testar nya spännande produkter, kanske någon kalas/julklapps tips eller annat. Bakgrejer som skönhetsgrejer och allt där emellan. Har ni en produkt som borde testas och recenseras här i bloggen? Släng iväg ett litet mejl bara. 

Den första produkten som kommer upp här i Jennifer testar är MayBeauty´s Maroccan miracle hair serum. Det är en hårolja som appliceras i handdukstorrt hår. Produkten ska ge en glansig och härlig lyster i håret och återfukta det ordentligt.

Jag har märkt skillnad. När jag har uppsatt hår har snodden börjat glida ner vilket den inte gjort tidigare. Det borde ju tyda på att håret blivit lite lenare, snyggare och glansigare? Eller kanske bara super oljigt? Jag tyckte i alla fall att produkten var helt okej, den luktade riktigt gott och lite skillnad blev det allt. Jag har dock bara använt produkten några gånger så det kanske gör ännu mer skillnad på sikt.

– Alla mina läsare får dessutom hela 30% rabatt på hårserumet!

 – Ange rabattkod Jenhair30 och få 30% rabatt! Läs mer om produkten Här! 

haircoll3Haircoll1haritcoll2

Här ovan visas några bilder på min frissa efter att jag använd produkten. Vad tycker ni? Och ni som undrar, Nej jag har inte testat den här produkten på min mops, hon har så fin päls redan 🙂 

Spana in: MayBeauty – Hair serum.