Här kommer en söt liten sommar cupcake som passar perfekt till sommar festen. Frostingen är en jordgubbsfrosting och muffinsen har en smak av vanilj. Hur sött var det inte att toppa med ett körsbär? Här kommer mitt enklaste recept på jordgubbsfrosting.
Gör såhär:
[Ingredienser]
Rör smör och florsocker tills det blandats väl.
Blanda ner alla andra ingredienserna till en slät smet. Blanda väldigt försiktigt, det blir lätt rinnigt.
Fyll en spritspåse och spritsa frostingen snyggt på muffinsen.
Dekorera gärna med ett körsbär eller nån snygg dekoration i choklad eller marsipan.
Så söt!
Supersöt! är den liten?
Hej Jennifer. =D Jag har ett litet tips till dig, på youtube finns det massa videos när de gör jättesöta tårtor i olika färger och former. sök på betty crocker och kolla om du hittar något. 🙂 Det skulle vara superkul att se resultatet. Du behöver ju inte göra någon av dom, men kanske ha som insperationskälla. 😀 kram signe.
idag ska jag testa att göra sånna här cupcakes! 😀 gillar verkligen din blogg! så mysig liksom ^^
Jag fick en kod från nelly.se så att man kan handla på rean innan den börjar, Koden är SUMMERSALE .. vill dela med mig av den för att det är kul.. jag vinner inget på att koden används för jag gillar inte reklam på bloggar och sånt egentligen 😛 Så tänkte bara sprida runt den för glädjens skull ^^
Hej, tror du man kan byta ut jordgubbssylten till hallonsylt?
Hej! Det går jättebra, men var försiktig med mängden eftersom frostingen blir lätt rinnig av sylt men då går det bra att tillsätta mer smör och florsocker (:
Smör? Ska det vara smör med i receptet?!
Nej de ska de inte men det stadgar upp jättebra om frostingen blir för rinnig, det brukar alltid vara lite smör i de flesta frosting recept. (:
Jag och min lillasyster försökte oss på denna frosting för några veckor sedan. Tyvärr blev den dock väldigt rinning och gick ej alls att spritsa fint… Jag antar att vi råkade ha i lite för mycket sylt. Den blev dock väldigt uppskattad och de som smakade den tyckte att den var riktigt god. Själv så hann jag dock aldrig smaka, då vi gjorde våra cupcakes inför ett kalas och de gick åt i ett nafs. 😉
Hej!
Ja smaken brukar de nästan aldrig vara fel på men det är den rätta konsistensen som är svår att få till. Tyvärr, det gäller att blanda i sylten riktigt försiktigt egentligen och eventuellt tillsätta lite smör och mer florsocker för att få mer form på smeten. Jag har ändrat lite i receptet så jag hoppas det blir lite bättre om ni vågar er på ett försök igen! (: