Nu är jag helt klar med allt pynt här i vår lägenhet. Den sista ”lilla” detaljen är på plats pyntad och klar – Julgranen! Jag tänkte dela med mig lite av julpyntet här hemma och hoppas att ni kanske blir lite inspirerade i alla fall, kanske något kul tips till nästa år. 

Julgranen fick bli svart och silver i år men min sambo Henrik har redan bestämt att nästa års gran ska få bli guld och röd – riktigt juligt. Jag tror att vi får bestämma varannat år, haha. Snart drar vi oss vidare till Öland för julefirande och hoppas på att granen inte dricker allt förmycket och har barrat av sig helt tills vi kommer hem, håller tummarna hååårt! 

julehem1 julehem2 julehem3

Jag fick en sån fin blomma i födelsedagspresent av mina bästa jobbarkompisar! Den fick en hedersplats på tv-bänken och lite extra dekorerad med en ren. Vem blir inte super glad en en sån fin present? 🙂