.Inlägget innehåller annonslänk. 

Tänk om man hade alla pengar i världen, va mycket grejer man skulle ha! haha Mina tjejer skulle ha så många leksaker och så fina rum! Det skulle vara helt fullproppat under granen, haha. Men men, det är bara att noga välja ut godbitarna. Jag har försökt att hitta lite smått och gott som jag tror att många av er skulle gilla. Jag tänkte dela med mig av några julklappstips som passar de små. Se alla mina tips och fynd här nedan, både leksaker och inredning.  

[ Roliga leksaker ]

Super tufft bollhav som passar många olika åldrar. Elsa är nu i den åldern där en gå-bil skulle vara kul, hon skulle köra som en galning. Här kommer några av mina favvo grejer som jag själv gärna hade köpt till mina tjejer: Glasskiosk . Aktivitetsvagn / Läragåvagn . Verktygslåda . Pussel . Kakfat . Bilbana .

[ Snygg inredning till barnrum ]

Är det bara jag eller gillar ni också mini möbler till barnen? Spana in den här coola soffan som skulle passa perfekt hemma hos oss! Och det här lilla setet med utemöbler!  Jag har även hittat ett suuuper sött märke som heter JOX, allt är såå fint! Spana in allt som är till suuuuper pris just nu! Speciellt denna super söta koffert förvaring, jag älskar den! Den skulle vara så fin i någon av tjejernas rum.