Inlägget innehåller annonslänk.

[ Enkla julklappstips ]

Snart är det jul.. det finns ju lite smått och gott som jag önskar mig. Det kan vara så att jag även fyller år om några veckor. Men det behöver vi inte prata om så noga, haha jag njuter i alla fall av de sista veckorna som jag är i 20-års åldern!  Men i alla fall jag vill tipsa er om några bra julklappstips som passar till dom som har de mesta! 

[ Böcker ] Jag har spanat runt lite på Adlibris och hittat några roliga saker, några spännande böcker. Böcker som både är kul att bläddra i och ser snygga ut på hyllan, som hittat! 

Chanel CatwalkLouis Vuitton Catwalk . Dior Catwalk .

[ Snygga vaser ] Har ni också någon riktigt snygg dröm-vas eller någon annan inredningsdetalj ni bara måste ha? Jag måste bara ha typ alla varianter på Pallo vasen! Bästa priset på Pallo vaserna har jag hittat på Confident Living, dom har faktiskt väldigt bra priset överlag. Nu när vi ska sätta upp en så snygg tapet i hallen bakom byrån så skulle det se super snyggt ut med en stor vas där också.

[ Blommor i mängder ] Vem tackar nej till en bukett med vackra blommor? Inte jag i alla fall! Det är ett säkert kort hemma hos oss! Har ni sett att det finns prenumerationer? Nya färska härliga blommor varannan vecka eller kanske en gång i månaden! Hur lyxigt är inte det? Annars går de ju lika bra att köpa ett presentkort på blommor till någon man tycker om! Ett hett tips. 

[ Läcker design ] ÅÅåh måste bara tipsa om det här super fina rosett krokarna från Svenskt tenn , jag skulle vilja ha två stycken i hallen, en varsin krok till tjejerna! Hur snyggt skulle inte det bli? Matchar perfekt med de guldiga fötterna vi har på byrån i hallen.