För några veckor sedan fyllde min sambo år och självklart blev det fika. Denna härliga kladdkaka smet jag upp på morgonen och slängde ihop medan han var i skolan. Jag har fått testa några bakmixar i samarbete med Kungsörnen och just den här kladdkakan är lätt att göra något extra av. Jag tror nog att detta blev den godaste kladdkakan jag gjort, med den nödiga smaken tillsammans med choklad, kolasås och marchmallows? Behöver jag säga något mer?

Det du behöver: 

1 st Kladdkaka Bakmix från Kungsörnen

1 dl hackade hasselnötter

2 dl mini marchmallows

1 dl Kolasås / Dulce de leche

Gör såhär: 

Följ paketets aviseringar. När kladdkakan är en färdig smet tillsätts de hackade hasselnötterna.

Smöra och bröa en form och grädda.

När kladdkakan har svalnat ringlar du över kolasåsen. Strö sedan över marchmallowsen och ringla över lite extra kolasås.

Servera världens godaste kladdkaka! 

Baka lugnt!