Det är väl egentligen inte fika men jag var tvungen att ta med detta också i del nummer 3. Ett Döööö gott bröd helt enkelt! Både Kungsörnens Surdegsbröd och mixen med Grekiskt lantbröd är super goda, det går lika bra att blanda i lite nötter eller annat i det grekiska lantbrödet också. Som jag nämnt tidigare har jag i samarbete med Kungsörnen fått testa deras mixar och jag måste absolut tipsa er om dessa enkla och super goda bröd mixar! 

Gör såhär: 

Blanda i 1 dl hackade valnötter och 1/2 dl grovt hackade tranbär i degen.

Följs sedan paketets anvisningar.

Det går jätte bra att dela degen i två delar, varför inte göra ett med valnötter och tranbär och det andra med härliga brödkryddor?  

Grädda och servera!

Tips på vad som passar perfekt till valnöt och tranbärsbrödet. Jag testade att servera detta bröd tillsammans med nykokt rödbeta, getost, honung och ännu mer valnötter. Perfekt säger jag bara!

Baka lugnt!