Här kommer några tips på nyttiga teer från Kika och Japan! Goda asiatiska teer känns lite lyxigt och det är ju absolut inte det billigaste teerna man kan få tag på men varför inte lyxa till det lite ibland? 

Organic Karigane: 

Organic Karigane är ett grönt traditionellt kvistté från Japan. Organic Karigane kommer från plantan Camellia Sinensis och ångas efter skörden för att förhindra att oxidationsprocessen startar. Organic Karigane är ett mycket delikat te med en frisk, lätt och sötaktig smak. Drick det helt naturligt för att upptäcka hur gott ett riktigt fint, välbalanserat te smakar.

Oranic Green Mist:

Organic Green Mist är ett grönt ekologiskt odlat lövte och anses vara ett av de bästa som odlas på bergen Zhejiang Province i Kina. Teét är framtaget för att tillfredställa den växande efterfrågan på högkvalitativa organiska gröna teér. Green mist har en rund och uppfriskande smak med något smöriga och gräsiga aromer. Organic Green Mist kan drickas under hela dagen för att bidra till ett mer avslappnat sinne.

Rose pu-erh toucha: 

Denna Rose pu-erh toucha är en mörk pu-erh. Teet är kraftigt och har mycket karaktär. Tack vare att det torkas ihop med rosenknoppar får det en rund och angenämt blommig ton. Teet motsvarar ett kraftigt fylligt, komplext rödvin eller ett mörkt öl och passar till kraftigare maträtter, till exempel grytor av vilt. Du kan brygga din toucha (tebollen kallas Toucha) minst 5 gånger och varje bryggning kommer erbjuda nya smakupplevelser. Förvara ditt pu-erh svalt och mörkt och på en plats där det inte tar upp fukt eller doft från andra livsmedel.

Kika in på www.mightyleaf.se och läs mer!