KÖKET! 

Hej på er! Som jag tidigare har skrivit har det varit dött i bloggen pga köksrenovering. Äntligen ska ni få några glimtar av hur köket ser ut nu! Det är så skönt att ha ett fungerande kök igen, att kunna laga god mat och baka i ett riktigt fräscht kök också. Det som fattas är några täckskivor och lister, det kommer se så mycket snyggare ut när även dessa är på plats, så ni kommer få ännu fler köksbilder. Ska försöka hitta någon före bild också.. på det facebookblåa köket. 

Allt är köpt på Ikea, vi köpte hela kittet, stommar, luckor vitvaror.. ja allt utom golv och kakel. Om någon undrar kommer falskorna med tvål, rengöringsspray och diskmedel från Lagerhaus. Passade på att fynda massa där när dom la ner sin butik i Skövde, tråkigt men bra fynd! 

DSC_0197Kök14

Integrerat.

Vi har valt att ha alla vitvaror integrerade så att dom inte syns direkt. Jag tycker att köket ser lite mindre ”rörigt” ut då. Så det är bara att gissa vart vi har diskmaskin, kylen och frysen.. Okej det kanske inte är så svårt att lista ut men jag är super nöjd! Det jobbigaste med hela renoveringen va nog att få kylen och frysen på plats då dom inte står på golvet utan en bit upp så att luckorna ska passa.. knepigt, krångligt och tungt men så jädra snyggt! 

DSC_0195 DSC_0209

Fler bilder kommer!