[ Hem ljuva hem.. ]

Ibland känns de bara så skönt att vara hemma eller att komma hem efter tex en resa. Jag tycker därför de är väldigt viktigt att känna att man VILL komma hem. Det är svårt att trivas någon annanstans om man inte trivs i sitt eget hem. Jag lägger gärna lite extra pengar på trivseln här hemma. Jag gillar att ha det ljust och fint med det lilla extra. Om jag trivs tror jag att andra också skulle kunna trivas hemma hos oss. Det senaste som har fått komma in och frysa vårt hem är ett gäng tavlor, vaser och kuddar, nedan får ni se lite av det. 

Och Glad påsk får jag inte glömma att säga till er!

Hemmet2Svenskttennkudde1 Blomster1Hemmet1

Allt nytt kommer från några av mina favvo butiker, nedan kan ni se vad de kommer ifrån så kika in där och hämta ännu mer inrednings-inspo! 

[ Svenskt tenn kuddar från ButikRufft (675:- ink innerkudde)  ] – [ Klong-vas mini från Lillabyrån  (765:-) ]  – [ Tavla med ren från Anneliesdesign (från 99:-) ]