Här kommer ett härligt recept på Mammsens Chokladpraliner med amarulaganaché, super gott! 

Chokladpraliner med amarulaganaché

Ingredienser:
200 g mörk choklad till skalet
100 g mörk choklad till fyllningen
1 nypa vaniljpulver
1 dl grädde
3 msk Amarula cream

Gör såhär:
Koka upp grädden, tillsätt vaniljpulvret, amarulan och chokladen. Rör om till en slät smet. Ställ i kylen.

Smält den resterande chokladen och fyll i pralinformar. Vänta några minuter och tippa ut den överflödiga chokladen. Låt stelna. Fyll med amarula ganachén och täck sedan med chokladen som du tippat ut. Dra över med en kniv över forman för att då snygga och skarna kanter på pralinerna. Dekorera gärna med ätbar pulverfärg. Servera!

Chocolates with amarulaganaché

Ingredients:
200 g dark chocolate shell
100g dark chocolate for the topping
1 pinch vanilla powder
1 dl cream
3 tablespoons Amarula cream

Do:
Boil the cream, add vanilla powder, amarulan and chocolate. Stir until smooth. Set in the fridge.

Melt the remaining chocolate and fill in the praline molds. Wait a few minutes and tip out the excess chocolate. Allow to solidify. Fill with Amarula ganachén and then cover with chocolate that you tipped out. Pull over with a knife over forman for when looking and skarna edges of the pralines. Decorate with edible powder paint. Serve!