Hej alla mina kära bloggläsare, idag tänkte jag komma med  recept tips! 

Jag och min sambo gillar att göra långkok, egentligen är det mest han som står för maten , jag står ju för efterrätten! Jag brukar alltid surfa runt på internet och söka på massa olika recept, främst mat-recept och hamnar alltid på Matklubben.se. Jag tänkte att jag skulle bli medlem där så att jag ser alla mumsiga recept (super enkelt).

Det finns över 90.000 recept, hur kan man inte hitta nått? Det bara väller över med mat inspiration! Så jag och min sambo Henrik testade att göra ett recept från Matklubben på Tjälknöl , super gott, vi använde oss av fransyska och kan absolut rekommenderas! Den blev saftig och god, passar perfekt till klyftpotatis och på smörgåsen. Ta och kika in på Matklubben om ni har brist på mat inspiration någon kväll, eller varför inte kika in och kika efter helg middagen? Det finns många enkla recept på både lunch, middag och bak! Jag tycker att det är en mysig hemsida med massa enkel och god mat!

Jag har just nu en kurs i asiatisk mat och har hittat många härliga asiatiska recept på Matklubben, så det finns verkligen allt!

Recept på vårat långkok finns på här på Matklubben.se