Här kommer en liten bildbomd från påsk-helgen! Jag jobbade under långfredagen och kunde mig lite krasslig tyvärr men påskhelgen har varit helt okej ändå. Det kommer ett gäng bilder på mat, allmänna foton som är tagna under helgen, Märta mops och lite annat påskigt. Titta, njut och inspireras till nästa påsk! 

Äggen är dekorerade med äggvästar från Ica.

Vi blev bara 3 pers på påskdagen och tog lite smått och gott och serverade, det som fanns i kylen helt enkelt och såklaart ska det serveras Jansson! Jag har längtat efter Janssons ända sen i julas, haha

Märta är med och kollar läget hela tiden, spanar in påsktårtan och nosar på dom snygga äggen. Märta har varit lite dålig i magen och bara fått äta ris och kokt kyckling/fisk så hon är verkligen super sugen på annan mat. Stackars lilla moppe-knoppen.

Själv tycker jag kanske att det kan vara lite tråkigt med påskägg så jag kände för att hitta på något annat. Det blev kalaspåsar från webbshopen och rosetter gjorda i tapet och snygg text som är gjord med min nya dymo. Super kul pyssel! Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig men jag är verkligen pyssel sugen och det har blivit mer pyssel än bak på senaste tiden. Jag hoppas att ni inte blir missnöjda när det kommer lite mer pyssel på bloggen nu! Hoppas jag kan inspirera på alla sätt och vis.