{ Jennifer’s egna Mumsellimums }
[Ingredienser]
Vispa äggvitorna och sockret i ca en minut tills det har tjocknat en aning i en rostfri bunke.
Sätt bunken i vattenbad över kokande vatten och vispa tills sockret har smält och smeten tjocknat till en maräng liknande smet, vispa ned vaniljsockret. (Du ska kunna vända bunken upp och ned utan att smeten rinner ut).
Spritsa små toppar på bakplåtspapper och ställ in i kylen tills dom har ett stelnar skal runt sig.
Smält då chokladen och doppa mumsmums topparna i.
Låt stelna en stund till så chokladen hinner stelna, låt dem helst stelna i rumstemperatur. Detta tar ca 30min.
Sedan är det bara att bjuda över vännerna på några hemgjorda mumsmums, det är väl lite imponerande va?
Riktigt snygga!
[…] väldigt trevlig blogg om bakning och efterrätter är också Little Dessert, som bakade hemmagjorda mums-mums i veckan. Inte […]
hur kan du få dom så perfekta? mina blev bara klumpiga:O kände mig riktigt misslyckad trodde det skulle vara lättare:) får hoppas det smakar gott iaf:)
Jag har ingen aning om hur jag gjorde faktiskt, det är första och ända gången jag gjort dessa, jag hade nog bara tur (: