Här kommer ett Marshmallow fudge recept, receptet är det som står på Marshmallow fluff burken. Jag har översatt receptet och gjort om det lite i min egna tappning. Du hittar både marshmallow fluff och den kondenserade mjölken vid bakavdelningen i vanliga livsmedelsaffärer. Fudgen blev i alla fall väldigt god! Måste testas!

[Ingredienser]

Blanda socker, fluff, smör och kondenserad mjölk i en kastrull. Värm försiktigt på svag värme. Glöm inte att göra hela tiden.

Vrid sedan på värmen och låt smeten koka i ca 5 minuter. Det är jätte svårt att få det att koka så att det inte bränns fast i botten på grund av socker mängden så var jätte noga med att röra precis hela tiden i botten.

Tag sedan av smeten från värmen och häll i den hackade chokladen och vaniljsockret. Blanda tills all choklad smält och vaniljsockret blandats väl. Häll smeten i en smörad form eller på ett bakplåtspapper och låt stelna. Skär sedan i lagom stora bitar.