Nu har jag provsmakat dom nya chipsen och ostbågarna från Estrella!  Poppade chips var ju en rolig nyhet som jag tycker att alla borde testa, ser ni på bilden att dom ser lite annorlunda ut? Och goda är dom! Och massa ostig smak på ostbågarna för er som gillar ostbågar! 

Popped chips salt – Poppade chips, hur kul som helst och riktigt goda, det var nog Henriks favorit eftersom han gillar salt! Absolut värt att testa, visst är det lite kul att testa nya produkter med nya smaker?

Popped chips Sourcream & onion – Poppade chips med en vanlig chipsig smak, jag tror  att detta var min favorit, jag som älskar chips! Jag äskar nog alla sorters chips men popped chips ska jag absolut köpa fler gånger!

Ostbågar Cheddar – Ostbågar är väl kanske inte min grejj men jag älskar ost och jag älskar cheddar, jag tyckte inte det var så mycket cheddar smaka på ostbågarna men absolut vanliga goda ostbågar!

Ostpågar Prästost – Även här, inte så mycket smak som jag själv hade velat men absolut goda ostbågar, och ni som tycker bäst om ostbågar är nog detta något mumsigt för er!

Vågar ni testa?