Hej på er! Jag har varit dålig på att kika in i bloggen de senaste dagarna men nu får det bli bättring. Förutom mina recept så delar jag idag med mig lite av min inredning här hemma. Jag har klickat hem några snyggingar som ska få pryda hemmet nu när våren kikar fram. 

[ InredningsTips ] Många nya favoriter hittar jag via Instagram. Jag är inne på hem och inredning just nu och kikar runt på härliga konton och i trevliga butiker. Mina tre nyaste inredningsdetaljer visar jag här nedan och tips på några grymma butiker som har alldeles för mycket kul!

mamp1

Äntligen är den här härliga lampan uppsatt i sovrummet ovanför sängen. En linnelampa som finns att köpa hos Modesto. Den är stor och har en sån där klassisk linne-färg ni vet(?). Den skulle vara snäppet snyggare i en lägenhet/hus med högt i tak. 

. Taklampa från Modesto .

handsh1

Jag har hittat snygga handtag gjorda av DesignBySh som jag hittade på instagram. En riktigt härlig tjej som knåpar ihop många snygga inredningsdetaljer. Jag skulle kunna köpa massa roligt av henne. Jag har testat att sätta upp ett handtag lite halvt om halvt för att se hur det kommer att se ut. Super snyggt! Nu ska jag måla garderobsdörrarna och sätta upp resterande handtag så ska ni få se hur resultatet blir sen! 

. Handtag från DesignBySH (@DesignBySH instagram, hemsidan öppnat inom kort).

gg2 gg1

Asså jag är helt kär i GardenGlory, så mycket snyggt! Jag har klickat hem en snygg slang från LillaByrån som har sååå mycket läckert till hem och trädgård, även mycket läckert till köket. Det kommer säkert sluta med att jag köpet snygg brevlåda också innan vi ens flyttat till hus.. Det även även bra priser på riktigt bra produkter! 

. GardenGlory från LillaByrån .