Hej på er! Hoppas att er vecka har varit mer spännande än min. Jag har varit hemma hela veckan med halsont och en aningens feber. Jag skulle gärna bytt ut det mot något annat.. Men i alla fall, jag börjar bli piggare och inspirationen börjar komma tillbaka, äntligen! Nu är det dags att börja pyssla lite extra vår-fint här hemma. Jag har varit riktigt seg med det, nu tar jag mig i kragen och kör baah! 

Spana in dessa läckra städer från MaddeDesign! Jag har tejpat upp dem med washi tejp i väntan på ramar, eller vad tycker ni, ska dom sitta kvar med tejp eller ska dom få ramar?

SS1 SS2 SS6 SS4

—-

Translated: Hello! Hope your week has been more exciting than mine. I’ve been home all week with a sore throat and a fever. I would gladly exchanged it for something else .. But anyway, I’m getting fitter and my inspiration is coming back, finally! Now its time to start my spring-cleaning here at home.

Check out these lovely cities from MaddeDesign! I taped them up with washi tape. What do you think, will they remain with tape or are they going to get the frames?