Vet ni vad, jag använder överföringsark till det mesta! Tänkte att jag skulle dela med mig av hur jag använder överföringsarken till marängerna, snyggt va? Överföringsarken är egentligen till choklad men fungerar även till sugarpaste och såklart till maränger. Använder ni överföringsarken till något mer får ni gärna lämna en liten kommentar. 

Spana in i butiken för att hitta alla snygga överföringsark! 

Gör såhär: Maränger med överföringsark! 

Klipp ut lagom stora bitar av ett överföringsark. Runda, kantiga, hjärtan vad som helst!

Vispa en fast och fluffig maräng (1 äggvita och 2 msk florsocker). 

Spritsa ut marängen på de utklippta överföringsarken.

Grädda marängerna i ugnen på ca 50°c i ca 2 – 3 timmar beroende på tjocklek på marängerna.

Låt svalna och ta bort plasten från överföringsarken – servera!

 marängöverföring2marängöverföringsark1

Translated: Meringues with transfer paper!

Cut bite-sized pieces of a transfer sheet. Round, rectangular, hearts – anything!

Beat a firm and fluffy meringue (1 egg white and 2 tbsp icing sugar).

Pipe the meringue on the cut-out transfer sheets.

Bake the meringues in the oven at about 50 ° c approximately 2-3 hours depending on the thickness of meringues.

Let cool and remove the plastic from the transfer sheets – serve!