I år firar Panduro Hobby 50 år! Under ett halvt sekel har hobbyföretaget arbetat med att inspirera människor till kreativt skapande. Panduro Hobby tillhandahåller 9 000 olika pysselprodukter!
Kreativitet är utvecklande, stimulerande och en källa till glädje. Det vill Panduro Hobby förmedla genom att ge sina kunder inspiration, praktiska tips och intressanta produkter till bra pris och kvalitet. Nu lanseras ett nytt sortiment av cupcakes med alla de tillbehör som behövs för att skapa fantasifulla bakverk, det enda du behöver tillsätta är färska ingredienser.
1. Gillar dem redan på facebook =)
2. För mig är cupcakes en muffins med både frosting och med fyllning. Det finns super bra muffins plåtar där det sitter en pinne upp i varje muffins, så att man kan trycka fast ett bär, en chokladbit etc. Men tyvärr har inte jag någon sådan. Så vill du att din fyllning inte ska sjuka till botten kan man alltid göra smeten lite hårdare för att sticka ner en fuktig tandpetare med fyllning. Men va försiktig med temperaturen, det funkar minst lika bra. Vill man hellre fylla muffinsen efteråt, snåla då inte med fyllningen den gör susen jag lovar.
1. Gillar redan sen tidigare 🙂
2. Jag tycker det bästa är att göra minicupcakes, då kan man ta flera utan dåligt samvete 😉 Nåt jag tycker är bra att tänka på är att hellre grädda muffinsen för kort tid, än för lång tid, så att den inte blir torr 🙂
1. Gillar såklart! Älskar deras butik.
2. Jag tycker det enkla sättet att ha muffinsformar i en plåt med redan inbyggda former, är bra. Då blir det bättre resultat och stabilare. Sen så att man tänker på hur man spritsar. Har sett så många som bara spritsar små prickar överallt, det blir mycket finare och godare om man spritsar på hela cupcaken. Som en stor gräddrosett eller att man strycker på med en kniv 🙂
1. Gillat!
2. Jag tycker att det är jättegott med fyllning i cupcakes. Till exempel kan man blanda i hackade nötter eller strössel i smeten eller så kan man göra ett hål i cupcaken när den är klar som man fyller med frosting eller sylt. Onyttigare men oj så gott! Men det allra bästa tipset jag fått – experimentera! Var inte rädd att avvika från recepten. Visst kan det gå fel, men det kan också bli så mycket bättre! 😀
Hello vilken rolig tävling 🙂 Nr 1 är avklarad. 😉
2. Det allra bästa tipset jag kan ge gäller inte bara cupcakes utan all sorters bakning. Har du inte så köp en köksvåg och mät upp mjölet. Snacka om skillnad på min bakning sen jag började med det. Man kan visserligen väga alla ingredienser men jag väger ALLTID mjölet och smöret. Sen är det bara till att testa sig fram när det gäller både recept och smaker.
Många julvarma kramar Frida
1. Gillar!
2. Jag tycker om att göra cupcakes av recept som reda finns och modernisera lite. Tex morotskaka, silviakaka, moccarutor osv. Lite tråkiga bakverk blir genast roligare och finare att servera till söndagsfikat 🙂
1. Gillar dom redan.
2. Mitt tips är att använda en glasskopa med fjäder när du har i smeten i dina formar. På så sätt går det både snabbt och man får på ett lätt sätt lika mycket i varje form.
1. Gillat!
2. Jag älskar cupcakes, men jag har en super bra smakkombination som jag skulle vilja dela med mig av nu till jul, Både muffinins och frosting med kanel eller pepparkakssmak! Super gott, typ krossade pepparkakor! Och saffrans cupcakes, det är också jättegott!
Jättekul tävling, jag har gillat på facebook!
Mitt tips är att göra äppelkaka i muffinsform, äpplen, kanel och muffinssmet och sedan göra en frosting med kanelsmak. Det blir en riktigt god äppelkaka cupcake!
[…] Denna vecka arrangerar Jennifer på Little Dessert tävlingen här. […]
1. gillat på facebook
2. använd test sticka innan du tar ut dem ur ugnen, ingen vill ha rinniga eller förtora muffins, det ska inte vara något kvar på pinnen då är de inte torra och inte rinniga. sen ska man helst ha fyllning för jag tycker det blir tråkigt med vanlig muffin eller bara kakao, ta blåbär, hallon eller varför inte lite blandningar av vit och mjölk choklad? testa dig fram och låt ändast fantasin sätta gränser, när du bakar cupcakes är det det ända som finns i huvudet.
1. Gillar!
2. När du fått in dina muffins i ugnen, så stör dem inte på minst 12 minuter (och ungefär halva den tiden för mini). De behöver den värmen för att få lite struktur, och om du vrider pannan och knuffar dem för tidigt, kan du ta död på en del av denna luft. Det är oftast det som ger dig muffins som ser insjunkna och ledsna ut när de andra står stolt och högt. Efter denna första baktid, rotera pannan 180 ° för att avsluta de sista minuterna av bakningen. Perfekt resultat varje gång 🙂
Jag avgudar Panduro! Gillar deras sida och spenderar ofta galet (för) mycket av min lön där:)
Alla verkar vara rörande överrens om att torra muffins är det värsta som finns:) För att undvika detta brukar jag ha lite youghurt eller fil i smeten. Det ger supersaftiga muffins! Smakmässigt så finns det ju oändligt med härliga kombinationer. Något som går att kombinera med det mesta är rödbeta. Rödbetssaften ger jättegod smak och jättefin färg (och kombinationen rödbeta och choklad är faktiskt supergott). Slutligen så är ju en vackert dekorerad muffins ALLTID mycket godare än en odekorerad:) Ordspråket att man äter med ögonen är ju så sant.
Gillar på FB (Sanna Kaakinen)
Jag är ingen storbakare direkt, även om jag tycker det är otroligt kul! Men ett tips som jag har är att använda färdiga formar av plåt då det ger mycket stabilare muffins, och ett annat lite mer roligare tips är att beställa hem fina muffins formar med roliga motiv. Du får gärna anpassa formarna efter högtider för att få till det där lilla extra.
Kram Sanna
har gillat panduro på facebook!
Mitt lilla tips är att om tex bakar en kladdkaka, så är den så tråkig… Men om man tar sockerpasta och använder utstikare tex blommor och läger på, blir den jätte fint! Använder de till ganska många olika kakor och tårtor! 🙂
1) Gillat!
2) Gör smet till mjuk pepparkaka, men fyll cupcakesformar och
gör en frosting med ädelost (mjukost). Alt. ta bara mjukosten på precis
innan servering.
Hej! Jag har gillat!
Jättekul tävling, jag skulle tillsätta chili i mina muffins!
1. Gillat sedan länge!
2. Jag gillar att ha i lite kesella i smeten! Luftigt och gott, till muffinsarna alltså! Ett roligt tips som jag hoppas lönar sig 😉