Jag älskar små recept utmaningar och ännu en lyckat utmaning är gjord! Jag har gjort ett recept innehållandeKiviks Granatäppledryck, det blev en riktigt frisk och somrig smak som skulle passa perfekt till skolavslutningen! Jag gjorde pannacottan i mini glas vilket skulle passa super på ett dessertbort. 

[Ingredienser]

Gör såhär: (ca 5 st mini pannacottor)

Lägg gelatinbladet i blöt, lägg i kallt vatten så att inte bladet smälter.

Koka upp grädden tillsammans med vaniljpulvret. Tag av från värmen.

Krama ur gelatinbladet och rör ner den i grädden.

Rör ner florsocker och Granatäppledrycken. 

Häll upp i portionsglas och ställ i kyl i minst 60 min, gärna över natten!

Servera eller topps med färska bär, en pralin, strössel eller annat gott! 

– Jag dekorerade mina mini pannacottor med chokladpraliner som öven dom var dekorerade med överföringsark.