Påskpyssel med Panduro!

Jag har gjort roligt påskpyssel med några va mina egna produkter men de flesta av produkterna kommer från Panduro Hobby. Jag hoppas att jag kan sprida lite pyssel inspiration! Jag dukade upp ett lite bort med påsk tema, påsktårta med sockerpasta, påskpyssel och dekorationer!

Jag har använt mig av dessa produkter:

Klipp figurerPåsk fjädrarÄgg att hänga upp  – Utstickare  – ServetterÄgghållareSockerpasta

Fjäderklädda ägg att hänga i påskriset:

Jag har kommit på ett super enkelt pyssel som jag tycker passa alla. Jag använde fjädrarna, lim, sax och äggen att hänga upp i påskriset. Jag limmade på halva ägget i taget, klippte av fjädrarna till hälften och klistrade fast runt ägget. Super snyggt och enkelt!

Tips på att pyssla med barnen:

Jag har ännu inga barn att pyssla med men det funkar bra med sambon med. Vi testade klipparks figurerna där det bara var att klippa ut och klistra ihop. Det tog längre tid än väntat och va lite pilligt men en super kul sysselsättning som jag varmt kan rekommendera.

Titta på bilderna och njut!