I samarbete med Zeta och Smakbox kommer nu ännu ett super recept! De två nyheterna från Zeta – Vongolini och Pappardini hjälper dig en lång bit på vägen till en god och lätt måltid! Den bronsvalsade korta äggpastan av högsta kvalitet innehåller 5 ägg per kilo (flertalet andra sorter innehåller endast 3-4 ägg per kilo). Det ger en mättande pasta med spänstigt tuggmotstånd, lite mjukare och fylligare konsistens – och en vackert naturlig gul färg.

Ingredienser: (4 portioner)

400 g Zeta Pappardini

200 g gorgonzola

2 1/2 Crème fraîche

2 msk soja

Basilika

Gör så här:

Koka pastan enligt avisering på förpackningen.

Koka upp crème fraîche och rör i gorgonzolan i mindre bitar.

Rör om tills all ost har smält.

Tillsätt soja och smaka av. 

Blanda i pastan i såsen och servera med några basilikablad.


MUMS!