Yummy Yummy, I got Love in my tummy!
Dom här goda peanut butter chocolate stixen är nog det lättaste man kan göra. I alla fall om man har smördeg i frysen och någon mumsig fyllning att ha i. Det fungerar lika bra att fylla med Nutella, jordnötssmör, bär, frukt eller annat gott!
Gör såhär:
Sätt ugnen på 225°C
Tina upp frysta smördegsplattor.
Bred på fyllningen (Peanut butter chocolate) på längden av smördegen, Bred gärna fyllningen i överkanten där du sedan börjar rulla.
Rulla ihop till en lång rulle med fyllningen i mitten. Pensla lite vatten i slutet av rullen och tryck ihop lite lätt, även i kanterna så att fyllningen inte rinner ut.
Lägg rullarna på en plåt med bakplåtspapper och grädda i ca 10 minuter. När dom blivit gyllenbruna är dom färdiga.
Translated: Peanut butter chocolate stix
How to do:
Preheat the oven to 225 ° C
Thaw frozen puff pastry sheets.
Spread the filling (Peanut Butter Chocolate) on the length of the pastry.
Roll into a long roll, filling in the middle. Brush a little water at the end of the roll and press together lightly, even at the edges that the filling does not flow out.
Place the rolls on a baking sheet and bake for about 10 minutes. When they become golden brown they are ready.
Lämna en kommentar