Mums va gott det är med kolasåsen man får utav att koka en burk med kondenserad mjölk! Självklart var jag tvungen att även testa det tillsammans med glass, philadelphia och ricotta glass, det funkade suuuper!
[Ingredienser]
Gör såhär:
Koka en burk med kondenserad mjölk i ca 60 minuter. (Koka hela burken i en kastrull, tvätta burken noga innan)
Låt svalna till en kolasås,
Vispa ricotta, philadelphiaost och vaniljsocker till en slät smet.
Häll över lite av den av svalnade kolasåsen i smeten och rör om.
Häll över i en bunke med lock och ställ in i frysen.
Frys i minst 3 timmar.
Servera!
Jag kan bara tänka mig hur gott det här är 🙂
Vilken spännande glass! Låter otroligt gott 🙂
Gud vad gott det låter med philadelphia och ricotta i som glass!
mmm gott,antar att de smakar som cheesecake eller
Japp de gör det, cheesecake med kolasås, suuper gott! 😀 Men en riktigt glassig smak också!
spännande 🙂
Yummie säger jag!
Men sluta vad gott! 😛