Inredning i mängder! 

Inlägget innehåller AD-links i samarbete med ConfidentLiving.se & Hemtex.se .

Jag blir ju så sugen på att piffa till här hemma, det är alltid något extra under våren. Lixom riktigt härliga vårkänslor som gör att jag vill byta ut precis allt! Prio nummer ett är att införskaffa nytt köksbord och stolar men jag vill helst ha ett långbord och det får inte plats i vår lägenhet. Förhoppningsvis hittar vi något nytt boende inom kort, det blir så mycket roligare att handla till ett nytt hem. Det är liiite trångt nu när vi är fyra i familjen och bor i en 2.a på 70kvm. Vi håller utkik! 

Min nya dö-snygga lampa köpt från Hilkeindesign.se och hängt upp över köksbordet kan ni njuta av här nedan. Lampan kommer från Globen lighting och heter Pendel Ray. Lampan finns i flera färger och kostar från 1 989 kr. När denna goding kom upp över köksbordet flyttade jag min gråa fjäderlampa till sovrummet istället, blev ju super snyggt eller vad säger ni? 

home1  home2
home3

Här är ett kollage med mina favoriter som jag känner att jag bara måste ha! När jag lägger precis allt jag vill ha i varukorgen blir det ganska dyrt.. många många tusenlappar. Tänk om man kunde lägga hur mycket pengar som helst på inredning, jag skulle ha så fint här hemma då! haha. 

Önskelista: 

InredningConf-Hem1

Timglas och lampan sprindeldon är från Hemtex.se och resten finns att klicka hem från ConfidentLiving.se. Jag har klickat hem massa kul från dem båda och eftersom jag jobbar bredvid Hemtex och ofta kikar in på lunchrasten efter härliga nyheter och fynd så kan jag lätt beställa hem fraktfritt till butik och springa in och hämta min beställning. 

In och fynda dina favoriter! 🙂