Nu trillar det in lite mer mat i bloggen mot vad det brukar. Det är lite mer mat i matstyling branschen än vad det är bak men det är lika kul vad som, så det spelar ingen roll. Bara jag får jobba i köket i lugn och ro tillsammans med mig själv så trivs jag som aldrig förr! 

Här kommer ett härligt recept på Pulled beef, men det går lika bra att använda kyckling eller fläsk och lax, på precis samma vis! Psst, tycker nog att Pulled chicken är godast! 

Gör såhär:

Lägg ned en köttbit av nötkött i en Crock pot (Slow cooker), ca 1 kg. Häll över 2 dl vatten. Hacka 1 st gul lök och häll över. Skiva 3 st vitlökar och häll över köttet. Häll sedan över ca 2 dl smoky sås och några nypor salt. Efter det häller du över 1 förpackning krossade tomater (300g). Sätt Crock potten på Low – 9 timmar. Sätt på locket och vänta. När köttet är klart går det att dra sönder i bitar. Servera i bröd eller till potatis.

BloggPulledPork1PulledporkBlogg1

Translated: Pulled beef.

Lay down a piece of beef in a Crock pot (slow cooker), about 1 kg. Pour in 2 dl water. Chop 1 onion and pour over the beef. Disc 3 pcs garlic and pour over the meat. Then pour over about 2 dl smoky sauce and a few pinches of salt. After that, pour over 1 pack of crushed tomatoes (300g). Put Crock pot on Low – 9 hours. Put on the lid and wait. When the meat is ready, you can pull apart into pieces. Serve in bread or with potatoes.