Kommer ni ihåg rosetterna som jag la upp tidigare i bloggen, – Såhär gör du pappersrosetter? Jag har gjort en liten tavla med en av rosetterna, problemet är bara vart jag ska hänga den. Jag tog bort glaset i ramen så att rosetten sticker ut lixom, enkelt och kul!

Nu under den sensate tiden har jag varit super pysslig av mig! Jag har jätte många roliga idéer om hur balkongen ska få se ut i år. Har den turen att ha en relativt stor inglasad balkong som jag faktiskt kan inreda hur som helst. Nu ser det hemskt ut med massa renoverings grejer men funderar på att lägga upp före och efter bilder, vad tror ni om det?

Jag har också fått en del frågor om vad jag får min inspiration ifrån. Tyvärr måste jag nog säga som alla andra, – Instagram och Pinterest. Jag är inget stort fan att att sitta och läsa recept utan gillar främst att kolla på bilder, riktigt goda bilder! Men annars så är det ju även bloggar och tidningar som lockar. Min favvo tidning är ELLE mat & vin, drömmen är förstås att få ha med ett recept där i.

Är det något ni vill att jag ska ta upp i bloggen – säg till!