[ Pyssel i sovrummet ]

Jag har varit lite off i bloggen den senaste veckan, jag har jobbat och pysslat lite i sovrummet så något annat har jag tyvärr inte hunnit med. Ibland får man helt enkelt bara ta tag i saker och ting. Sen vi köpte vår säng för 4 år sedan när vi flyttade in i vår nuvarande lägenhet har vi varit på jakt efter en sänggavel. Sänggavlar är tydligen så jädrans dyra, den som passade perfekt till vår säng kostade 8000 kr. Nu fyndade jag en gavel på Mio för ca 1300 kr, lite skillnad va? 

Nedan ser ni även en bild på hur sovrummet såg ut efter att vi renoverat och flyttat in. Men vi kände att sovrummet behövde lite extra piff också.

– Sänggaveln är köpt på Mio – Vita eos mini lamporna är köpta från LillaByrån – Vad sägs om snygg pås-förvaring från Qlkort? – Eller en mastig taklampa från Modesto? –

sovrum1234 sovrummet123 sovrum12345

Vad sägs? Visst börjar det likna något hemma hos oss. Det är väl bara att pyssla på, rätt som det är har vi hittat en fint hus och flyttar på stört. Jag har helt och hållet förälskat mig i mina fina Eos lampor. Det är verkligen dansk design när den är som bäst. Alla borde ha en fjäder-lampa hemma hos sig! 

Ha en härlig kväll!