Mitt vår-pyssel-humör börjar sätta igång nu. Till att börja med har jag klickat hem ett gäng sprayfärger. Här ska det sprayas snyggt!  Jag har väl kanske inte riktigt bestämt mig än vad jag ska spraya,  men några ljusstakar och en fruktskål ligger illa till. Lite vår-feeling börjar närma sig och jag blir alltid extra pysslig över påsk. Hoppas att jag kan dela med mig lite extra av lite kul pyssel framöver. 

[ Guld . Svart . Vit ]

spraypyssel2 pysselspray1

[ Slå in snygga paket med lite hjälp av sprayfärg

Köp ett enfärgat pappet och någon snygg sprayfärg. Spraya lite försiktigt på pappret så att det blir lite fläckigt, hur snyggt blir inte det? Jag har sett att det är modern med pensel-stänk på pappret och det blir riktigt snygga paket vill jag lova. Tänk vad snyggt det då blir med sprayfärg. Vitt pappet med lite stänk av guld, eller svart papper med guld. Super läckert! Det får nog bli årets julklappar det.. 

paketline1

Min chef har precis fått barn och själv fyllt år så självklart har vi Synoptik brudar fixat en liten present till henne. Här är resultatet, ett gäng med söta små mini Elodie details saker i ett svartvitt paket. Finfint ska det vá! 🙂