Super mumsiga muffins som jag tycker att ni alla borde testa innan sommaren är slut! Färska rabarber i muffinsen och en frosting med smak av kanel är en super härlig smakkombination!
[Ingredienser]
Såhär gör du:
Muffins:
Sätt ugnen på 175 grader, Smält smöret
Vispa ägg och socker pösigt
Blanda i de övriga ingredienserna försiktigt
Hacka rabarbern och lägg i botten av muffinsformarna
Blanda smeten väl och fyll formerna med smeten
Grädda i ugnen i ca 15 minuter, Servera!
Frosting:
Rör om smör och philadelphiaost ordentligt
Blanda i lite av florsockret i taget och tillsätt sedan kanelen
Fyll en spritspåse och spritsa snygga toppar på muffinsen!
Det låter verkligen som en spännande kombination!
Det låter jättegott!
GUD vad snygga! Verkligen tjusigt frostade 😀 Och kanelfrosting är en stor favorit hos mig, speciellt ihop med fruktiga muffins, så jag är säker på att det här är en vinnarcupcake <3
Låter gott, men ska nog vara 4-5 msk florsocker och inte dl, eller?
Jo det stämmer, det blir nästan en hel förpackning man ska ha i,(brukar iofs skriva fel i recepten lite då och då) men gott blir det! Inte lika sött som det låter eftersom philadelphiaosten inte är söt alls (: Testa!
Låter riktigt smarrigt, jag måste nog testa detta recept! 😀
sv: Tack så mycket 🙂
Ser jättefina ut, gillar din spritsning (som alltid!)
ser jättegott ut!
Nu står min ugn i plåten 😀 Sen ska det spritsas. Tack för en underbar blogg med massor av inspiration!
[…] påsk gjorde jag kanel och rabarber muffins från littledessert. Dem vart så himla goda, rekommenderar verkligen att ni gör […]