Rabarbersirap kan man ha till mycket! Tillsätta i glass, kakor, drinkar och mycket mer. Jag har fryst in all rabarbersirap i en klump så tar jag lite med sked när jag behöver lite. Det är så mycket socker i så det stelnar aldrig helt och hållet som en isbit.


Ingredienser
:

  • 500 g Rabarber
  • 2 dl Vatten
  • 2-3 dl Socker
  • 1/2 Lime

Gör såhär: 

  1. Tvätta rabarberna och skär dem i mindre bitar.
  2. Koka upp rabarber, vatten och socker. Låt småkoka i 10 min
  3. Tillsätt pressad lime mot slutet. Sila, skumma ev. av med en sked och häll på en ren och torr flaska.
———
Rabarbersirap, Gin, Mynta och massa isbitar!

Ni har väl inte missat mina försök att göra hemgjorda Pinchos drinkar? Hur som helst blev dom suuuuper goda! Eller så testar du helt enkelt min mumsiga créme brûlée kaffe!