I samarbete med ConfidentLiving.se delar jag med mig av en rabattkod till er mina läsare. Ni får 10% på allt, även 10% extra på outlet och andra reavaror. Hur härligt är inte det? Jag har köpt många fina tallrikar som jag använder till fotografering när jag fotar mina recept. Annars så äääälskar jag lampor, det är min absoluta favvo detalj i ett hem, spännande, intressanta och roliga lampor!

Ange rabattkod: BBCLREGN

Jag tänkte samla alla rabattkoder till er i sidkolumnen och uppdatera allt eftersom, om någon kod inte skulle fungera så hojta till så löser jag det till er!

————————>

Fem favoriter som hittas hemma hos mig

Confid3Confid1 Confid2

Eos lamporna är en av mina favoriter, jag fyller mer än gärna på hemmet med fler, i alla storlekar ovh färger. Jag har två små vita på fot på våra sängbord en en grå i storlek medium över sängen. Kika in på alla fjädrar här! Mitt nyaste tillskott bland lamporna här hemma är Ray  , passar perfekt över vårt köksbord! Skulle gärna vilja ha en till och hänga upp brevis, två över köksbordet helt enkelt. läckert! 

Confid5 Confid4

I min kökssamling av porslin finns det mycket av Filippa K  som jag har tänkt att fylla ut. Fler koppar och assietter men vill gärna även fylla ut med de matchande skålarna. House doctor har mycket snyggt, jag köpte nyss en skål och en tallrik att ha till fotografering, Det går alltid att hitta några sådana godingar hos Confident living.