[ Bull – Skorpor ]

Spana in nedan för att se tips om att få till saftiga bullar och göra något kul med bullar som blivit torra alldeles för snabbt (någon dum person som inte stängt igen påsen ordentligt…).

torrabulls2 torrabulls1

Saftiga bullar: 

Tre snabba tips på hur du gör för att få saftigare bullar! 

1.) Använd hälften smör och hälften mandelmassa i fyllningen.

2.) Använd rumstempererat smör istället för att smälta det.

3.) Pensla bullarna med sockerlag direkt efter gräddning.

—–

När dom legat i ett hörn lite för länge – Gör dunder goda bull-skorpor! 

Ta en kik på bullarna och se så att det inte är mögel på dom. Är dom fortfarande ätbara men alldeles för torra för att ta en tugga i? (Det händer ju lite då och då att någon glömmer stänga igen påsen). Skiva då bullarna på längden och lägg på en plåt med bakplåtspapper, grädda skivorna i ugnen i ca 100 grader under 30 minuter. Dom ska bli riktigt torra – dunder goooda bull-skorpor!