Reklam för Poolgiganten.se 

Poolgiganten AB är Sveriges snabbast växande poolföretag med över 30 års erfarenhet! 

Med över 30 års erfarenhet av att sälja och bygga pool så kan Poolgiganten vad som krävs för att du som kund skall bli nöjd. Dom har valt att bara sälja beprövade, högkvalitativa och noga utvalda komponenter till sina pooler. Allt för att du som kund skall få ett badparadis som ger glädje i många år framöver.

Visste ni att poolkonstruktionen Thermopoolen är Sveriges mest sålda pooltyp? Det finns många anledningar till detta. Thermopoolen är extremt stabil, fullt isolerad och klarar att stå fristående, helt eller delvis nedgrävd. Den kan kläs med färdig poolduk eller riktig glasmosaik, förses med invändig gaveltrappa eller hörntrappa, och du väljer själv baddjup och storlek.

För fler pooltyper, inspiration och information kikar ni in på poolgiganten.se 

Vet ni? Jag har alltid velat ha en pool men jag vet även att det är mycket att sköta och hålla reda på. Men har man bara koll på läget så är det absolut inga problem med pool i vårt kalla land. 

För dig som har pool eller tänker skaffa en inom kort är det här viktigt att tänka på inför vintern! 

VINTERSTÄNGNING. Nu är det dags för vinterstängning av poolen! När vattentemperaturen sjunker till under 10 grader finns det lite att göra inför vinterns kalla dagar och kyliga nätter. 

När hösten kommer och vattentemeperaturen sjunker under tio grader är det dags att vinterförvara din pool.

-Sänk vattennivån i poolen till under inloppen

-Skruva bort inloppsmunstyckena och ta bort flottören (Skimmerklaffen) i bräddavloppet.

-Dränera inloppsmunstyckena och bräddavloppet samt sätt i vinterpluggarna/frysflaska i inlopp och bräddavlopp.

-Se till att koppla isär och lossa alla slangar och öppna alla ventiler som skall vara öppna så att vatten inte kan stå kvar i ledningar/ventiler mm.

-Som extra säkerhetsåtgärd kan man lägga i frysblock i poolen för att ta upp kraftig is-expansion.

Är er pool redo för vintern nu eller är ni redo att skaffa en pool kanske? Det är i alla fall jag, om vi skulle ha haft större tomt skulle vi absolut ha haft en pool för länge sen! Det skulle vara så lyxig att på sommaren få hoppa ner och bada och svalka sig. Jag tror även att barnen skulle tycka att det var toppen, det är inga badkrukor som bor här i alla fall! 

Läs mer på Poolgiganten.se där finns allt du behöver till din pool. Tillbehör, verktyg och varför inte en pool?

[Bild från Poolgiganten]