Jag har köpt nån temp choklad, det är bara att smälta på ganska svag värme och det blir lika snyggt som om chokladen var tempererad. Det är även lättare att färga chokladen när det är non-temp choklad med någon droppe karamellfärg. När du måste temperera chokladen och försöker färga chokladen med karamellfärg blir chokladen lätt smulig och rasar samman när den stelnat. Annars kan man köpa choklad som redan är färgad men sådan choklad har jag inte testat än.
. Allt om Choklad .
Vilka söta skor. Det verkar pilligt att göra, men blir väldigt vackert!
Dina chokladskor är fantastiskt fina! Den rosa skon är verkligen underbar =)
Vad duktig du är på skor 😉
Behöver inte klacken kortas? DEN ÄTER JAG,,,JAG MENAR DEN KORTAR JAG 🙂
Dina chokladskor är så otroligt fina!! Jag älskar färgerna, formen, dekorationerna… ja, allt! Ha en jätte härlig helg! Kram Daniella – BakeCake
Så fina skor, helt underbara, måste ta och köpa hem lite non-temp choklad och testa det till tex cake pops för skor ja det vågar jag mig inte på att göra 🙂
Det ser smarrigt ut 😀
Men hjälp vad duktig du är. Och det ser riktigt gott ut också:)