Här kommer 25 års tårtan nummer 2! Tårtan är fylld med krossad ananas och vaniljkräm! Muums!  Nedan kommer ett recept på hemmagjort vaniljkräm, det absolut godaste alternativet ! 

Hemmagjord Vaniljkräm: (4 – 5 port)

[Ingredienser]

Dela vaniljstången på längden med en vass kniv och skrapa ur fröna. Lägg både skal och frön i en kastrull tillsammans med mjölken. Koka upp.

Vispa strösocker, äggulor och maizena luftigt med elvisp. Häll över den heta mjölken under vispning. Lite i taget. 

Häll tillbaka blandningen i kastrullen och värm upp försiktigt under vispning. Så fort blandningen börjar tjockna, häll snabbt över i en kall skål.

Tillsätt smöret, låt smälta och kyl krämen i  kyl. Rör då och då i såsen så att det inte bildas skinn.

Servera!

– Köp formar till bokstäver (finns även siffror)- Köp marsipan och sugarpaste – Köp metallicfärger –

 

PS: 

Tänk bort dom fula siffrorna som sticker upp, dom fick verkligen inte vara med i den slutgiltiga versionen av tårtan! haha