Har ni testat att göra ugnsrostade tomater någon gång? I såna fall är det dags att testa det! Perfekt att ha som tilltugg, extra lyxigt tillbehör eller med på picknicken! Passar även på att tipsa om ett enkelt recept på pulled beef, perfekt att ha i ett tortillabröd med färska grönsaker! Mums! 

Ugnsrostade tomater: 

Lägg en kvist med körsbärstomater i en ugnssäker form. Pensla på med olivolja och strö öser flingsalt och peppar. Låt värmas i ugnen under 2 timmar i 100 ° C. Låt svalna och servera eller förvara i kylen.

Pulled beef i crock pot: 

Lägg ned en köttbit av nötkött i en Crock pot, ca 1 kg. Häll över 2 dl vatten. Hacka 1 st gul lök och häll över. Skiva 3 st vitlökar och häll över köttet. Häll sedan över ca 2 dl smoky sås och några nypor salt. Efter det häller du över 1 förpackning krossade tomater (300g). Sätt Crock potten på Low – 9 timmar. Sätt på locket och vänta. När köttet är klart går det att dra sönder i bitar. Servera i bröd eller till potatis.

 

——–

Hoppas ni har en härlig sommar!

Kram Jennifer