[ Dessertweekend på Sankt Jörgen Park i Göteborg ]

Snart drar jag och min sambo Henrik iväg på en härlig och välbehövlig spahelg! Vi ska till Sankt Jörgen Park i Göteborg och vila upp oss ordentligt. Vi är inbokade på en dessertweekend där han som vann dessertmästarna gästspelar över helgen – Martin Morand. Vi ska njuta av en sparitual, äta underbart god mat (förväntar jag mig i alla fall), och såklart smaka på grymma desserter! Vem skulle inte vilja ha denna perfekta kombo av dessert och avkoppling? Passar oss perfekt! 

Läs mer om Dessertweekend här! 

Skärmavbild 2016-03-14 kl. 16.47.40Skärmavbild 2016-03-14 kl. 18.25.46

Jag tackar inte direkt nej till desserter som ser ut såhär! Det känns verkligen super häftigt att få smaka på desserter i världsklass av ett riktigt proffs. Jag har riktigt höga förväntningar på detta, stackars Martin, bäst för honom att han levererar något grymt nu dessert-kritikern kommer på besök. Ni förstår att det här kommer bli en riktigt härligt weekend va? Jag kallar det – Semester! 

———-

Vill ni inspireras ännu mer av våra grymma dessertmästare? Dom grymma grabbarna Martin Morand och Jonas Nilsson som var finalisterna i förra årets upplaga av dessertmästarna gör gymma praliner tillsamman! Kika ner för att få lite inspiration. 

Nu kan ni även beställa deras Påsk-ask med 8 st olika smaker! Blir man inte lite choklad-kär? Jag beställde en ask med 16 st praliner, dom ser så otroligt goda ut och vackra! Jag hoppas att det blir några riktigt spännande smakupplevelser det här. 

pralininspoJNchocolate1

Spana in om några dagar igen för att se hur min spahelg har varit. Eller ses vi kanske där?