Nu under min semester tänkte jag ta mig an ett litet litet projekt. Det här lilla projektet har legat och grott i bakhuvudet sen vi flyttade in i vår lägenhet för ca 3 år sedan. Nu kände jag att det var dags. Vi har ett litet rum i lägenheten som vi ska ha som ett förråd då inget ”vanligt” förråd ingår. Det är nästan så att vi kan göra vår tvåa till en liten 3a istället med det här rummet, men vet ni vad vi gjorde? Det fick bli en variant av en Walk in closet. 

[ Före / Under ]

walkin1

I förrådet innan var det väggar med många hål i, varav en tapetserad och en rosa vägg. Det rosa hörnet var mitt webbshop-lager och tapeten testade vi först att sätta upp i förrådet innan vi fortsatte i resten av lägenheten. Det har blivit ett test-rum kan man säga. Det var en lite gul/brun plastmatta som golv och bruna lister, original sen 70-talet.  

[ Under ]

walkin2

Spacklade, slipade och målade väggar. Det blev vitt för att det ska bli ljusare och se lite större ut. Ljust och fint golv och nya vita lister. Här börjar det faktiskt likna något. Snart är det bara att sätta upp det värsta – alla hyllorna. Det tog nog det som tog längst tid, borra typ 100 hål i betong utblandad med stenar.. 

[ Efter ]

walkin3

Vi är super nöjda. Jag tror nästan att det var värt det. Vi har levt i något sorts bygg-kaos då vi faktiskt förvarat ganska mycket grejer här inne, dessa grejer har fått sin plast i hallen och vardagsrummet under ca 2 veckors tid, rekommenderas ej. Men nu är det bara en liten liten hög kvar i vardagsrummet som ska rensas och en sväng till tippen, sen är vår lägenhet fin igen!