Hoppas att ni alla har haft en riktigt underbar jul. Jag har lite kvar på min semester och det är full rulle inför nyår nu. Vad ska ni servera? Här kommer ett GUDOMLIGT tips på riktigt lyxiga snittar.

Räk-och löjromssnittar. Dom godaste snittarna jag har gjort på länge! Det går såklart att byta ut toppingen till hummer istället för räkor eller kanske vanlig rom istället för löjrom. Det är ju lite beroende på vad man har hemma och vad som finns i butiken såhär inför nyår.

Ingredienser:

Bröd
Majonnäs
Sallad
Räkor
Löjrom
Ärtskott

Gör så här: 

Rosta bröd, tryck ut cirklar ur det rostade brödet med hjälp av ett glas.

Bred på majonnäs, lägg på lite färsk sallad. Lägg på 2 st räkor på varje snitt, gärna färska och nyligen handskalade (så gott). Klicka ut lite löjrom på varje snitt och toppa med toppen på en ärtskottskvist.

kanapee1

Translated: Shrimp and caviar canapés.

They tastiest cuts are I’ve done in a long time! You can of course replace toppings to lobster instead of shrimp or maybe plain caviar. It’s a bit depending on what you have at home and what is in store now before the New Year.

Do: Toast the bread, press out circles from the toasted bread with the help of a glass. Spread with mayonnaise, add some fresh salad. Add the shrimp on each cut, preferably fresh and freshly peeled (soo good). Click out the caviar on every slice and top with the tip of a pea twig.