Här kommer ett stort inlägg om massa härliga drycker som hör sommaren till! Det sägs att vädret ska bli ännu bättre framöver och många påbörjar snart sin semester. Det är helt enkelt lägligt att ta sig en smarrig drink! Här nedan tipsar jag om mina favoriter, vin som drinkar, härligt läskande!

——-

Drink på Negrita Dark rom: 

En härligt och fruktig drink som passar alla, läskande och svalkande med alla isbitar. Drinken är gjord på rom som passar perfekt ihop med jordgubbar och den friska myntan. Spana in Negrita Dark på systembolaget för att läsa mer!

——-

Vitt vin, Mia Moscato:

Ett av de godaste vita vinerna jag har smakat, fuktigt, läskande och super gott! Perfekt till heta sommarkvällar, sällskapsdrinkar och när du vill unna dig något riktigt gott vin. Spana in Mia Moscato på systembolaget.

——-

Rosé vin, Poggio Rosato Toscana:

Ett riktigt gott rosé vin som passar nu under sommaren, vem gillar inte att dricka rosé under sommaren? Det är ju verkligen roséns högtid, om man nu kan säga så? Det här är absolut en av mina favoriter vad gäller rosé. Läs mer om Poggio Rosato Toscana på systembolaget.

 

——

Alexandre Bonnet, Rosé champagne:

Sist men absolut inte minst – Vill man fira lite extra och inte bara köra på någon vanligt rosé vill jag tipsa er om mosserande vin / rosé – champagne. Jag är inte direkt något fan av vanligt champagne men det här ni, det ska ni spana in! Det är ju inte direkt sämre när den snygga förpackningen är designad i samarbete med Ida Sjöstedt. Snyggt va? Läs mer om Alexandre Bonnet, rosé på systembolaget.