Jag visst kan det titta in en liten matbit på bloggen ibland.  Jag har en sån himla bra plåt från Ipinium – en Ipinium GSB plåt, jag har testat grillytan på den, som ni kanske sett tidigare har jag använt samma plåt till att baka pizza på, den som blir som stenugnsbakat. Det är samma plåt bara att jag har vänt på den, ena sidan är slät och andra är räfflad för grillning, hur smart som helst! Jag testade att grilla sparris, jag skulle haft dom i ugnen lite till annars blev det jätte bra, serverade med lite god tomatsoppa och en klick cream fraise. Åh juste, mina bra ugnsvantar kommer också från Ipinium, inte nog med att dom är bra, dom är snygga också, passar perfekt i vårt kök som för det mesta består var svart och vitt.

Om man bor och lever i sitt kök så tycker jag att man ska ha riktigt bra grejer att jobba med, allt blir så mycket roligare och enklare. Det tycker jag absolut att man ska satsa på och den här plåten rekommenderar jag absolut! Ugnsvantarna också såklart!

Erbjudande: Passa på att beställa era egna proffsplåtar och andra härliga och proffiga produkter från Ipinium, Just nu får alla hela 20% rabatt om du gör en beställning under December och Januari. Rabattkod: TAH16