Hej allesammans där ute! Idag börjar en ny härlig månad och våren börjar kika fram. I början av månaderna brukar företag lansera sina produkter, det blir lixom en ny start av en härlig månad. Precis som andra månader så kommer en super tuff produkt från Ica att lanseras idag.

*Trummvirrvel* Idag lanseras: ICA Glasses. Ett riktigt revolutionerande shoppingverktyg! En helt ny teknik innebär nya möjligheter och utmaningar när det gäller just din shopping. På ICA används det redan idag olika typer av digitala lösningar som till exempel smarta mobilappar och självscanningskassor med mera. Nu tar Ica ännu ett steg i den digitala världen och lanserar ICA glasses.Vem kan säga nej till det här smarta shopping redskapet?

Hur fungerar då den här nya digitala produkten? 

ICA glasses kommer bäras som vanliga glasögon och styrs med hjälp av bärarens ögonrörelser samt en enkel knappsats vid bågens sida. Och det bästa med Ica glasses är att dom fungerar lika bra i butik som i hemmet, alltså en dubbel användbarhet. Glasögonen har en ir-scanner ger bäraren möjlighet att till exempel få matinspiration och information om varors pris och ursprung och mycket mer. Glasögonen kommer även ge dig erbjudanden, du kan spara dina egna och smarta inköpslistor samt kontrollera ditt kostintag.Detta är en sponsrad video.

April April! ;D