Wästgöta kloster vill gärna ha kvar dessa reklam-munkar med modernisera dom lite, nya ost-munkar i ny tappning helt enkelt. Under vecka 11 är det premiär för de nya ost-filmerna men redan vecka 7 utökades ostsortimentet med två nya smaker.

1. Wästgöta Kloster Munkens Blå, med mogen karaktär och aromatisk smak med nötaktiga toner

2. Wästgöta Kloster Munkens Grädd, med gräddig och fyllig arom och en smula syrlighet

Hemma i min kyl finns det alltid ost, gärna lite starkare ostar med mycket smak och jisses va snabbt dom tar slut! Det är alltid kul ed nya smaker och varianter på ostar, det finns hur mycket som helst och jag brukar faktiskt vara duktig på att variera mig. Eftersom jag även arbetar lite extra i en delikatessbutik där vi säljer mycket goda ostar så blir det ju en självklarhet för mig att alltid smaka nya ostar, man kan ju faktiskt hitta den perfekta osten tillslut!

Detta är ett sponrsat inlägg.