Vem säger nej till lite smakrik ost? Inte jag i alla fall! Visste ni att munkarna åt ost i smyg förr i tiden? Och att det sedan 90´talet blivit som ett signum för just Wästgöta koster-ostar! Tänk er ett gäng munkar smyger sig på lite extra ost, precis som några av Wästgöta klosters tv-reklamer, jag tycker det ser så himla härligt ut! Nu gör Wästgöta klister en nylansering av varumärket med en helt ny design och nytt reklamkoncept. Dessutom tillökning i ostfamiljen med två nya sorter.

Wästgöta kloster vill gärna ha kvar dessa reklam-munkar med modernisera dom lite, nya ost-munkar i ny tappning helt enkelt. Under vecka 11 är det premiär för de nya ost-filmerna men redan vecka 7 utökades ostsortimentet med två nya smaker.

De nya ost smakerna:

– Wästgöta Kloster Munkens Blå, med mogen karaktär och aromatisk smak med nötaktiga toner

– Wästgöta Kloster Munkens Grädd, med gräddig och fyllig arom och en smula syrlighet.

Ostarnas förpackning har fått ny design och är nu även återförslutningsbara vilket är super bra!  Cirkapris för ostarna är 99 kr per kilo och ostarna säljs i förpackningar med cirka 500g.

Hemma i min kyl finns det alltid ost, gärna lite starkare ostar med mycket smak och jisses va snabbt dom tar slut! Det är alltid kul ed nya smaker och varianter på ostar, det finns hur mycket som helst och jag brukar faktiskt vara duktig på att variera mig. Eftersom jag även arbetar lite extra i en delikatessbutik där vi säljer mycket goda ostar så blir det ju en självklarhet för mig att alltid smaka nya ostar, man kan ju faktiskt hitta den perfekta osten tillslut!

Detta är ett sponrsat inlägg.