Är det bara jag som får extra mycket pyssel inspiration när solen börjat lysa upp Sverige igen? Jag tror att jag har köpt på mig alldeles för mycket pyssel egentligen, jag ska ju hinna med allt också, haha Både massa pyssel från skapamera och panduro och ännu mer härliga bakprodukter och massa annat. Jag hoppas att jag kan fylla bloggen med massa härlig vår inspiration med både bak och lite pyssel, eller vad säger ni?

Jag köpte ett kilo jordgubbar för några veckor sedan och fick dem i denna söta lilla trälåda. Jag tänkte att jag skulle spara den och spraya den i någon passande färg. Det blir en mörker nyans av vit och den passar nu perfekt in på balkongen. Det får nog stå lite krukor med kryddor där i framöver, eller så får den hänga med som en fotostyling produkt. Vi får se (:

Sprayen är köpt på Skapamera. Det finns olika sorter med budgetvarianter till proffs varianter. Jag köpte de billigaste i svart och vit (inte riktigt vit – ice bear) och koppar färgen är lite dyrare men mycket bättre, tycker jag!

 Före / Before:

Efter / After:

Translated:

Is it just me who gets extra crafting inspiration when the sun started to brighten in Sweden again? I think I bought me way too much crafting really, I’m going to finish everything as well, haha ​​Both mass crafts from skapamera and panduro and even more lovely bakery and much more. I hope I can fill the blog with lots of lovely our inspiration with both front and a little crafting, or what do you say?

I bought one kilogram of strawberries a few weeks ago and got them in this cute little wooden box. I thought I would save it and spray it in any suitable color. It will be a dark shade of white, and it now fits perfectly onto the balcony. It’ll probably have little jars of spices there in the future, or you get the hang of a photo styling product. We’ll see (:

The spray is bought on skapamera. There are different kinds of budget variations to the pro versions. I bought the cheapest in black and white (not really white – Ice Bear) and copper color is a bit more expensive but much better, I think!